Bästis hästen, Barmur!

Tjenixen,
Red Barmur idag sedan i november. Det var skit kul och det gick bra också tycker jag. Vi red och jobbade sedan töltade vi och jag tycker han gick fint. Han hade lite låg form ibland men det var svårt att få honom så han skulle vara bra. Men jag försöker och tycker att jag lyckades rätt bra. Har bara ridit i snart tre år. Lärt mej nästan allt av min faster. Så tack så jätte mycket. På ridskolan där jag red förut lärde jag mej ingenting och det var rätt piss. Men på min nya ridskola har jag lärdt mig mycket. Att hantera och rida hästar som är helt olika gämfört med varandra och alla där har sin egen charm och rids på olika sätt. Man lär sig hantera olika hästar också. det är mycket lärorikt och man lär sig mycket på det. Barmur söthästen är välrdens absolut bästa häst! Finns andra som också är bra men han är bättre. Han är totalt underbar. Han kommer till och med när man ropar på honom i hagen. Helt fantastisk! Ska dit imorgon också för att det är öppet hus i det stallet så ska kolla på deras kadrillj eller hur det stavas och se Quartzo om han nu stavas så. Det ska bli kul. Ska fota jätte mycket. Ska kolla på tv nu. "D

//Kramar s'

Barmur<3
Älsklings hästen!

Barmur<3(Copyright Sofie.B)


Myspys fredag

Heej,
Fredag idag och sista skoldagen på hela veckan. Ska bli skönt att få sova ut imorgon eller jag tror jag för ska rida men ska va där klockan ett så får sova till åtminstone elva. Men sover kanske till tio eller något. Ska bli skiit kul att träffen bebis hästen imorgon. Alltså Barmur. Ska fota honom jätte mycket och lovar att lägga ut någon bild. Ska fota kussen också men måste fråga om jag får lägga ut en bild på honom först. Om jag inte får kan jag berätta att jag har världens bästa och gulligaste och busigaste kusse. Han är fyra snart fem år. Han fyller år i februari och är nog i Florida när han fyller år tyvärr.. "/. Måste köpa något till honom där som han ska få i present från sin kusse si. Han kallar mej det. "D. Han är bästa absolut bästa kussen man kan ha! Han betyder mycket för mej! Så ska köpa honom nåt riktigt fint. Men nu till fredagen igen. Var i stinsen med pappsen och köpte en kameraväska till systemkameran. Så nu har jag en riktigt bra med dragkedja för det var det inte på den jag lånade av pappa. Ska ha lite myspys med pappa nu med chips, godis och läsk. Kolla på någon film eller tv:n. Skriver imorgon om jag hinner så..

//Morsningkorsning s'

mys
Myspys med snacks

Min kameraväska

pappsen!coolaste pappsen ever!




Nature fotos 1#

Nya bilder.. Copyright!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

//s'

Läskigt Tandbesked!

Heeeii,
Idag var jag hos tandregleringen och skulle kolla om jag behövde tandställning eller inte. Det besked jag fick var lite konstigt tyckte jag eller lääääskiggggiiittt!!! Dom sade att när min käke har växt klart typ så skulle dem kanske göra någon käk-kirurgi om det behövdes och dem ska kanske typ knipsa av min käke och rätta till den så den blir bra. SKIT LÄSKIGT JU! Men om det gör min käke rak så är det väl bra. Men tyckte det lät läskigt när hon sa knipsa av min käke! Jag tycker det låter skit läskigt ju! HJÄLP! Men jag vill att den ska bli bra i alla fall. Så om det gör den bra så gör jag det. Men nu skriver jag inte om det utan någonting annat. Jag ska träna snart och det ska bli kul att träffa Sofia och Tinus, Emma också för den delen! ") Nu måste jag äta!


//Pussar s'

Trööött!!

Go kväll!,
Är jätte trött och ska snart gå och sova. Fattar inte men man blir jätte trött under veckan sover jätte länge på lördag och är lite pigg på lördag och är trött på söndag. Det är rätt konstigt men det är så ju! Det är absolut inte mitt fel faktiskt!
Idag då var jag i skolan gick på lektioner och efter skolan gick jag och F' ut med Maxen och Junior. Åkte skridskor bakom Maxen för han drog otroligt mycket i kopplet. Hur ska man göra för att han inte ska göra så?? :S Ska nog fråga hans matte om lite hjälp för han drar som f*n rent ut sagt. Junior därimot kan man släppa och han gör ingenting och om det kommer en hund säger man bara fot så går han bredvid en förbi hunden sen säger man varsågod och han går lite före. Det är skönt med junior för han är så lugn och snäll. Maxen är också snäll men otroligt busig och vill leka hela tiden. tror att han bara är några månader ett halvår eller något sånt så han är inte så gammal jämfört med Junior som är typ 12år om jag inte minns fel. Vi gick i skogen i en timme ungefär sen gick vi till Mamsen och åt lite för vi var skiiiit hungriga. Sedan hände många saker och jaja...Nu efter allt sitter jag här och skriver detta inlägg till er och imorgon ska jag till tadnläkaren och kolla om jag får tandställning eller inte. Har sned käke så det kanske är bra med det. Nu ska jag faktiskt sova för att jag är trött!

//God natt s'

Bakmaskin på rymmen!

Heeello,
Har vart med Fellsu idag efter skolan. Vi skulle baka och det gick väl bra utom att hennes bakmaskin höll på att rymma kändes det som. Vi såg på varandra och bara "hjääälllp den rymmer!!". Den stod och skaka så mycket så vi trodde den skulle iväg. Vi bakade föresten bröd som jag bakade förut. Meeeen vi är ju lite galna som vissa vet så jaa, Ni förstår nog. Eller vissa gör det. Men i skolan blev jag nästan klar med mitt täcke till barmur. På idrotten åkte vi skridskor och Jag F' och några till åkte helt själva i en hall tills småbarnsattacken kom och skulle åka. Värsta utomjordingarna ju! Dom är helt galna och skit bra på skridskor. Vi andra höll på med två stolar x'D..Ingen kommer att fatta men vi hade lite kul och allt är min och F's humor!!. Men sista lektionen var hemkunskap och vi bakade raggmunkar. Det var jätte gott och ska ge er receptet senare om ni är snälla. Hah, ska gå till min galna kompis F' nu så måste gå faktiskt så vi hinner göra en massa kul!

//Kramar s'

-

p.s glömm inte om någon hittar vår bakmaskin som är på rymmen så skriv till mej! ") d.s


Ridning i mörker..

Hellu,
Jag sitter här och ska snart äta en semla som min farmor har bakat. Tyvärr är det mjölk i den så måste ta en tablett -.-'.. Men det är bara att sälja och se glad ut. I morse gick jag upp halv åtta och det var jätte skönt. Sket i att sminka mig för att sminket var hos pappa men varför ska man ha smink egentligen? Det spelar väl ingen roll om man ser narturlig eller om man är översminkad. Det är ju upp till var och än att bestämma själv hur man ska göra. Men mer om det senare... ska skriva ett inlägg om det lite längre fram i tiden. Senare idag blev det dags för det som nog är det roligaste på hela veckan, jo ridningen. Det är nog det man längtar efter hela tiden. Kan inte förstå varför. Men jag trodde att jag skulle ta Blesa idag men det blev lilla gullegrisen Therna som är lika rolig. Blesa och Therna är nog mina favoriter på ridskolan. två ston. Dom är så speciella och helt olika till sättet så det är två helt olika hästar att rida. Men nu tillbaka till Therna och ridningen....Trodde vi skulle vara på vår volt men den var alldeles för isig och vår nya ridlärare som är jätte bra tyckte att vi skulle ta en sväng ut och det gjorde mig ingenting. Ute jobbade vi på volt travade och töltade för fullt. Det var riktigt bra tempo och Therna var lugn i början men på väg hem studdsade hon sist och tölt/galopperade hon. Men jag var bara lugn och hon slutade efter ett tag. Nu måste jag verkligen gå och fika lite med pappa!

//Cya s'

Träning snart då.

Hejsan,
Idag har jag inte gjort så mycket utan bara suttit och kollat på harry potter filmerna. Snart ska man iväg på träningen så måste fixa mig. Men hur får man ihop jätte mycket pengar på kort tid?
För vill ha råd med en liten goding men det kommer väl aldrig att gå men ändå...

Kolla in han vet ja:

http://frostimport.com/saluhast_tavling.htm

(Det är Risi frá Bakkakoti)

//MVH s'

Saturday..

Hey,
Idag skrev jag tidigare eller satte ut bilder. Men nu ska jag skriva om vad jag gjorde idag då. efter att jag lade ut bilderna från festen igår så åkte jag,systeryster och mam till Åbergs Museum i bålsta eller vad det nu låg. Där såg jag självaste Lasse Åberg. Trodde museumet skulle vara större men det var rätt litet faktiskt. Sedan i alla fall åkte vi och handla lite gottie till ikväll. Ska nog se på körslaget tror jag. Just nu vet jag inte ett skit och kommer inte på vad jag ska skriva. Det här kommer nog bli svårt om jag inte kommer på något. Men jag skriver ju..x'D. Så då har jag väl inte glömt, Ibland tänker man faktiskt som tåget. Tåget kallar vissa personer mig för att jag inte tänker innan jag säger saker ibland men från första början var det faktiskt dom som inte förstår vad jag mena när dom sa att jag var dummare än tåget och då svarade jag "Tåget har ingen hjärna ju..", då började alla skratta och jag fattar ingenting som vanligt. Jag är ju inte äns lik tåget ju...Man måste ju va 100gånger snyggare än en plåt burk till tåg. Hah...sitter och skriver lite roliga saker men kommer aldrig fatta om tåget. Jag sa ju inget fel... -.-' !. Måste äta nu faktiskt. Undrar en sak...Jag skriver nästan alltid måste dra eller att jag ska någon stans. Men jag ska ju det men det kan låta lite tjatigt så ska väl inte skriva det någon mer. Det kommer absolut inte att hålla men jaaaja.

//Pussar s'


bulle
Jätte bulle som fanns på Åbergs Museum")

Fellsus Make Over!

Jag och Oliven gjorde en liten make over på Fellsu och nedan kommer bilderna! ")

 Before the party;


k

Make up time!;


.


,.



After and ready to praty!!;



//s'

W's fest 09!

Tjeena!
Jag var på fest hos W' igår och det var skit kul. vi spelade Gitar Hero World Tour, såg på film och mycket mer. Vi hade kul och W' gillade vår uppblåsbara kondom Oliven hade blåst upp och gett henne. W' fyllde ju faktiskt 15år så såklart hon skulle få det. Vi sov där också och man vaknade av Foffa,Mickan och Natta. Dom höll på med jag vet inte riktigt vad x'D. Men vi hade kul och ska iväg med mamma nu så skriver mer ikväll men bilder kommer här nedan! ")

.Min och Olivens fina bild planch vi gjorde åt W'!("Silvertejp löser allt!")


.Fellsu rockar på trummor!


.Fellsu sötnos


-Foffa, alltid snygg på bild!


,W' blåste upp alla balonger!

,,Tacochips *Mums* + Fellsus finger


,,,Spelar gänget!


--Foffas glas! ")


--Pannu grym på trummor!


-.Jag försöker sätta svansen på grisen..Gick inte så bra.. x'D


.,Pannu försöker intensivt!


,.Fellsus och min humor x'D

Dom som vill ha bilderna från festen som var på den så får ni maila mig! ")

//Kramar s'

Feeest hos W'!!!

tjeennna!
Idag i skolan var det som vanligt men ska på fest hos W' snart eller klockan 18.00. Så jag och Oliven måste fixa oss nu så tyvärr hinner jag inte skriva mer! (Bilder kommer imorgon!!)


//Kramar s'







 lite bilder jag fotat igår!!

Baka,baka, kanske en kaka?

Hejsan!,
Idag har jag bakat med med själv. Hah..Hade inget annat för mig så jag bakade matbröd eller vad det nu heter.
Det är världens enklaste recept och jätte gott. Gjorde det på hemkunskapen i tisdags och jag kommer ihåg hela
 receptet i detalj. Lite konstigt minne har man ju för jag kommer alltid ihåg onödiga saker(Men i det här fallet var
det väl bra!) och glömmer bort viktiga saker som t.ex läxor. Man är ju lite speciell ibland! "). Men hade rätt roliga
ämnen i skolan idag eller ja två stycken; Musik och Bild. På musiken lyckades vi spela vår låt "Sweet Child of Mine"
i hela gruppen tillsammans. Den är inte så svår att spela heller. Jag spelar synt föresten. Efter musiken har vi bild
som också är kul. Vi ska designa en egen djävul i skiss först sedan måla den i gouache. Vet inte om jag stavade
 rätt men jaja. Kort på min djävul kommer ut på bloggen när den är klar om den nu blev fin. Men har lovat nu(säger vi! x'D) och jag ska lägga ut den. Sista lektionen i skolan var svenska som aldrig har varit lika tyst som då. Vi läste i för sig i våra böcker men ändå. Efter svenskan gick man hem och bakade mina fina bröd limpor. Kan ge e receptet för att dom var så goda och så ").


Snabba Limpor Recept

Om ni vill låna recepet skriv av det!

//Kramar S'

Längtar!!

                                 Florida 18 feb-01 mars!! 


                                           Längtar grovt!


//s'

 

Tisdag på menyn!

Heej,
Sitter och funderar på vad jag ska fota för nytt men nu står det still i huvudet! Tänkte nog Barmur men det blir nog nästa vecka till helgen i så fall. Men idag vaknade jag åtta. Gud vad skönt!!, Vi börjar 09.35 så det är rätt chill på morognen. Vi hade dom roligaste lektionerna idag så dagen gick rätt snabbt i skolan. På hemkunskapen fick vi baka bröd och min limpa blev skit stor och den var rätt god också. Men sen gick jag hem. Det snöade skit mycket och det var jätte halt på marken. Jag såg ut som värsta snömånstret när jag kom hem, det kan jag lova er! Ska kolla på Obama när han svär eden eller jag måste tycker mamma men vi får se hur det blir faktiskt för jag orkar inte. Det är bara att kolla på youtube imorgon eller något. Ska vakta Junior och Maxen imorgon! Men nu ska jag leka med Mable..


//Adiós s'



Maxen<3
Maxen(i somras)


Måndag=Ridning=Therna!

Hejsan alla läsare,
Idag var det första skoldagen efter helgen och jag var lite småtrött igår så jag ställde klockan på tjugo i sju istället för tjugo i sex! Jag började 08.40 i skolan så fick lite småpanik när jag vaknade. Men jag hann. Fick bara äta frukost på vägen till skolan men det gör inget. I skolan hade inte vi så roliga ämnen men dagen gick fort som tur var. Jag tvingade F' att vänta på mig eftersom jag slutade tidigare än hennes så det var lite bråttom där med. Men jag hinner allt, även om jag inte alltid kommer i tid varje gång. Men när jag väl var hemma kollade jag på MTV i massa timmar och tiden gick skit snabbt. Hängde inte riktigt med men då var det tags för ridning i snöovädret. F's mamma höll på att missa att jag också faktiskt skulle hänga med till stallet xD. Mitt päron skrattade jätte mycket när F's mamma tvärbromsade och vände för att hämta mig<.<. Ibland händer allt möjligt på en och samma dag. Men när vi var i stallet så fick jag min gulle gris Therna. Hon är busig men världens charmtroll. Hon är totalt underbar!. Men vi red ut iallafall och det var härligt. Lungt och tyst och det ändå som lyste upp så vi såg något var våra lampor och snön som täckte hela marken. Therna var otroligt lugn idag men tyckte gärna att vi skulle springa i nedförsbackarna men det tyckte inte jag. Hon var glad och lite småpigg på vägen hem men helt underbar ändå! Hon är faaaaantastisk! Sedan åkte vi hem och så sitter jag här nu. Men ska gå och kolla om det är något kvar av idrottsgalan så... 

//Cyá s'

.
Gammal men underbar bild tkr jag!



Think,think...I don´t know!!!

Tjenna,
Idag är det söndag, sista dagen på helgen. Inte kul!. Jag har träning snart. Det är kul. Men idag då...brukar jag inte skriva det?? :S. Men var hundvakt idag på morgon också så var tvungen att gå upp halv tio för att gå ut med dom. Dom blev helt galna när jag skulle hämta dom och jag lovar den minsta Max han var värst. haha. Men det är rätt kul också. Vi gick ett tag i skogen sen fick jag gå hem och äta frukost som jag inte hann innan -.-. Sedan gick jag hem till pappa. Och sen har jag inte gjort så mycket mer idag. Men ska hjälpa pappsen med maten nu!

//Ciaó s'

. 

Lördag igen då!

Heey,
Lördag, lördag och det är verkligen lördag. Idag har jag nog tagit det rätt lugnt. Pannu och M' sov här och dom åkte någon gång på dagen. Sedan kom jag på att jag är hundvakt idag och imorgon på morgonen så jag var tvungen att gå ut med dom. Dom är lite komplicerade att gå ut med för Maxen går framför och Junior går långt bakom så man ser rätt rolig ut när man går med dom. Ska snart ut med dom igen. Igår så var jag med många personer i stinsen och kollade på en present till W'. Det var rätt svårt att hitta någon men vi hittade lite. Jag säger inte vad det är för man vet ju inte om W' kollar min blogg. Säger sen vad hon får*Lovar!!*.Men nu ska jag gå och se på körslaget faktiskt. Jag hejjar nog mest på alla eller jag har ingen speciell utan alla är bra. Hoppas det blir någon rockvariant för det e bra. Så nu måste jag gå och gå. Men en sak till jag gjorde idag; Jag möblerade om mitt rum idag. Nu ser det mycket bättre ut än det förra. Det ser på något sett större ut. Jag måste ut och fota imorgon om jag hinner faktiskt för det har blivit lite lite bilder på sistonde. Men nu så...måste jag faktiskt gå innan Hanna hinner sjunga!

//Pussar s'


.
<--Oliven loves cheese chrunzes


oliven<--Oliven<3

Pannu<--Pannu gilla ostbågar!


M' and the Pannu!

Tjueeee,
Äntliggeeeen fredag...! Fan vad härligt. Helg imorgon då. Skolan boooring men efter var det funny! Gick till stinsen med Pannu och Oliven för att kolla på en present till W'. Men senare kom M' eller bestämt Mtinus som jag kallar henne xD. Mtinus var sen som vanligt eller hon var tvungen att springa till stinsen. Hinner aldrig springa för nu ska jag och Mtinus äta fruktsallad! *Mumms!*. Sen ska jag, Mtinus och Pannu göra nåt eller ha myskväll! ")

//Cya s'

Första uteträningen!

Hejsan alla läsare!,
Torsdag idag då och jag ska snart på vår första uteträning med fotbollen. Det ska bli kul för att det är roligare att köra ute än inne. Men nu ska jag berätta om dagen. Vaknade klockan sex idag...tidigt! Men var tvungen att duscha så man var som en zombie när man hoppade in i duschen och kom sen ut som en helt ny person, kändes det som iallafall. Men gick till skolan som var sådär idag för hade inga roliga lektioner. Eller jo två stycken faktiskt, bild och musik. det är en av dem roligaste ämnena. Åååh...jag hinner aldrig skriva längre än så här när jag måsta göra något :S. Det är väldigt mycket nu tycker jag men det är otroligt lite ändå x'D. Fattar ni?. Jag fattar själv inte så det låter nog bra. Men nya bilder kommer, Jag LOVAR verkligen! Men måste äta nu sen ska jag träna!

//Kramar s'


<3
Jao och M' bästisar 4-ever!

On a way

Tjabba,
Onsdagens grubbel och kompisarnas bekymmer. Vad mer kan man säga?. Onsdag är nog lika med halv rolig skoldag och mycket mer. Idrotten och Spanskan är nog roligaste ämnena idag. Men var med F' och W' efter skolan. Jag var tvugnen att gå ut med Max och Junior så jag tog med mig dom. Hundarna blev jätte glada när vi kom till dom och när vi gick ut med dom drar Maxen som vanligt i kopplet men W' höll i det så jag behövde inte göra något. Junior gick snällt med F' och han gör ingenting. Sen gick vi hem och nu sitter jag här men nu kan jag inte skriva mer för jag och F' ska hitta på något knäppt som vanligt. Man undrar vad det blir den här gången...xD

//Kram s'


Maxen
Maxen

F' and tha waterflaska!

Nemen tjaaa,
Idag har dagen varit skit tråkig som vanligt som jag tänkte skriva om vad som hände igår på ridningen. Jag fick Therna som vanligt nästan och det gick bra att rida henne. Hon var lite springig och ville gärna fara iiväg och racea med alla. Det blåste en hel del och hästarna var ju lite spända pga det. Men Therna hade inte gått på en hel månad så jag var lite nervös när vi gick för att hämta dom i hagen men när jag var hos henne så känns det nästan som om hon är min. Hon är så snäll och är riktigt charmtroll. Lovar att sätta ut en bild på henne när jag har någon! Just nu är det så mörkt så det blir inga bra bilder för att hon är ju svart också -.- ... Men på vägen hem då hade jag och så kallad F' skit kul. Vi höll på med hennes vattenflaska och gjorde konstiga ljud och F' höll på som en apa xD. Jag garvade hela tiden. Kunde bara inte sluta! (Just nu sitter hon och gör konstiga ljud i telefonen...Hon e lite speciell xD)F's mamma satt och garvade medans hennes "väninna" eller vad tant språket säger att det heter tyckte typ vi var jobbiga.Tråkiga person! ...Men nu måste jag kila iväg till henne asso F'!

//Pussar s'

Om livet blev ett helvete 1#





 

Det här är jag, Ida Hansson. Jag är ingen speciell person utan bara någon i mängden som du säkert kommer att glömma
om några minuter. Jag bor i en förort utanför Stockholm med min mamma, pappa och världens jobbigast lillebror Simon.
Mitt liv är inte perfekt men det är inte dåligt heller. Min bästa kompis jag har vart med sedan dagis nästan varje dag heter Lina.
Vi är nästan som systrar faktiskt. Vi gör nästan allt med varandra som shoppa och gå till skolan. Men nu ska jag berätta för er om
mitt liv och min vardag....















                                                                                  "Kapitel 1 "Ny i klassen"

Jag vaknade tidigt av morgonsolens strålar som kryper in genom mitt fönster. Hela mitt rum fylls av ljus och min olivgröna
vägg känns varm och jag får en härlig känsla i hela kroppen. Jag stänger av väckarklockan som ska pipa snart. Jag ligger
kvar i sängen och försöker komma på vad jag ska ha på mig idag när jag hör fotsteg komma upp i trappen. Simon kommer
inspringandes i rummet och gapar något som låter som "Ida är försenad, Ida är försenad". Jag tittar till på klockan och den
står på halv åtta. HALV ÅTTA?!. Oh neej, Jag är försenad igen. Jag springer in på toaletten och håller nästan på att gå på
Simon. Jag låser dörren så inte han ska kunna komma in och slänger pyjamas tröjan i tvättkorgen. Duschen är iskall men
blir varmare efter ett tag. "Fan" vrålar jag ut. Balsamet är slut. Skit också. Jag skyndar mig ut ur duschen. Slänger upp håret i
handuken och springer in till mitt rum. Jag sätter på mig jeansen från igår ett svart linne och min tjocktröja. Jag sneglar på
klockan igen, tjugo i åtta. Jag har tio minuter på mig innan Lina kommer. Jag blåser håret snabbt och mitt långa bruna hår
blir torrt. Jag sätter upp det i en knut och sminkar mig fort som helvete. Det går snabbt tycker jag men när jag kollar ut genom
fönstret står Lina där och väntar på mig. Jag tar skolväskan och stoppar ned min svenska mapp. Simon står i vägen i trappan
när jag ska går ner och säger att jag ska säga nån kod. Jag puttar undan honom och tar på mig mina nya gympaskor. Jag
struntar i frukosten och mamma bryr sig inte. Utanför huset står Lina och vinkar glatt till mig när jag hämtar min röda cykel
och cyklar till henne. Vi säger hej och börjar cykla till skolan. Skolan, dit man aldrig vill på morgona men tycker är rätt ok
efter vissa dagar. Skolan, Fy fan vad pisst! Läxor är hemskt och maten är vidrig. Kan det bli värre? Det var en fråga att tänka
på men nu hann jag inte tänka klart innan Lina började prata med mig. "Visste du att det ska börja någon ny i vår klass idag?".

Va tänkte jag men svarade "Nej det visste jag inte. Är det en kille eller tjej?". Lina tvekade med att svara men sa "Det vet jag
inte faktiskt, jag tror och hoppas att det är en snygg kille som inte ska gilla Bella och Sandra". Juste Bella och Sandra, dom
absolut mest hatade personerna i skolan men alla killar verkar sjuka i huvudet för dem tycker att dom är snygga och hur
coola som helst. Dem röker varje rast och på helgerna festar dom med gymnasier elever. Åh vad jag hatar dem tror att dom
är något men det är dem inte. När jag kollar upp ur mitt drömmande håller jag nästan på att cykla in i en stolpe. Lina skriker
till att jag ska svänga så jag gör det som tur är. Nu var vi i backen ner till skolan. Brännebyskolan. Den värsta skolan som
finns men den är ändå inte så farlig egentligen. Jag och Lina ställer våra cyklar i cykelstället på våra platser som vi alltid
ställer dem på. Ingen annan har ställt dem där på minst två år. Det är rätt kul att vi har våra egna platser. Vi går in till våra
skåp och jag slänger in mina saker i skåpet gemfört med Lina som hänger prydligt in dem och allt ska vara så perfekt
hela tiden. Det kan vara rätt jobbigt ibland. Men ändå är hon min bästa kompis så jag har inte sagt någonting. Vi bråkar
nästan aldrig. Det är bra. Om vi bråkar går det över efter några minuter max en timme. Undrar varför jag tänker så mycket.
Jag hinner aldrig hinna tänka klart på den frågan innan Lina som vanligt avbryter mig med att säga något eller peta på
mig så jag reagerar. "Vi börjar nu". Jag har lust att bara säga "ok?!" men jag nickar bara och följer efter henne in i
klassrummet. Vi sätter oss längst bak närmast fönstret. Alla andra kommer inrusande eftervarandra. Nicke och Albin
håller på och boxas som vanligt, Elin och Frida tror att dom är så snygga., Robert sitter själv i ett hörn och alla andra är
också i klassrummet och det är ett himla liv. Vår mattelärare som vi ska ha nu kommer in med raska steg och säger god
morgon till klassen och det blir knäppt tyst. Det är otroligt men vår mattelärare Ingrid är läskig. Hon är jätte sträng men inte
elak bara bestämd. Hon berättar att vi ska få en ny elev i klassen och alla blir spända och undrar vad för någon som ska
börja i just våran klass, 8:B i Brännebyskolan. Alla tittar mot dörren och lyssnar inte på Ingrid. När handtaget åker ner och '
dörren öppnas är vissa så nyfikna att dom börjar stampa med fötterna och gunga på stolarna. In kommer... kommer...
EN TJEJ?!. En tjej med långt blont hår och jätte mycket smink och hon ser perfekt ut. Killarna i klassen dreglar nästan när
hon kommer gående mot Ingrid som visar vart hon ska sitta. Tjejen heter Erika och kommer från Stockholms innerstad.
 Hon är hur snygg som helst och hon väljer att sitta framför Ida. Som dom ska bli kompisar med varandra. Ida slutar tänka
igen för att Erika säger hej till dem och Ida och Lina säger "Tja" i mun på varandra. Sedan kollar dem på varandra. Alla
tre börjar små skratta och Ingrid hyssar dem och visar att dem ska jobba som resten av klassen. Men Ida har ingen lust
att jobba med ekvationer och allt annat skit som har med matte och göra utan hon vill bara bli kompis med Erika. Det
känns som en ny start med Erika som att Ida kommer bli cool och populär om hon är med henne. Erika sitter och jobbar
i boken som alla andra men Ida kan inte. Pennan vill inte hålla sig kvar i handen och det känns som en mil till boken även
 om den ligger några cm ifrån henne. Tiden går långsamt så långsamt att hon nästan somnar. Lina som sitter bredvid
 jobbar på intensivt och har redan gjort runt tjugo tal. Nu, nu... klockan ringer ut och första helvetes lektionen är över.
 Idag plockar ihop sina saker och när hon kollar upp står Erika där och ler mot henne. Erika undrar om hon kan visa
henne vart deras skåp är och vi börjar gå tillsammans mot skåpen men hejdas av Ingrid som säger att Erika ska få
skåpet bredvid Ida. Erika blir glad och sätter in sin arm under idas så dom går armkrok till skåpen. Väl vid skåpen kommer
Ida på att hon inte gått med Lina ut och att det bara var Idag och Lina som höll armkrok ingen annan. Men Lina kommer
slinkande efter dom och ser lite surt på Ida. "Är du sur Lina?". "Neej, Varför undrar du?" frågar Lina som om inget hade
hänt och egentligen hade ju inget hänt. "Nä inget.". Erika ställde sig mitt i mellan dem och frågade "Vad har vi för lektion
nu?". "Har inte vi idrott, Eller Lina?". "Jo det har vi". Erika hämtade sina idrottskläder som låg i en märkespåse. Jag tog ut
mina ur skåpet och låste. Vi gick mot idrottssalen och Erika tryckte in sin arm igen så vi gick armkrok. Lina gick bredvid
som om hon var utfryst och tittade ner i marken. Erika och Jag började prata om allt möjligt och fick med Lina in i samtalet
och vi satte oss vid bänkarna utanför salen. Vi berättade om alla personer och vad som var vad och allt för henne eftersom
hon var ny. Hon berättad om sin gamla skola och att hon var tvungen att flytta ifrån sina vänner för att flytta hit med sin pappa
när hennes mamma hade dött i cancer några månader tidigare. "Min pappa ville inte att vi skulle bo i samma lägenhet som
 vi bodde med när mamma levde så vi flyttade hit". "Tråkigt för dig efter allt som hänt. Men du kan vara lugn här händer
nästan ingenting". "Säg aldrig det du!". Och sen började vi skratta så vi nästan svimmade. Vi skratta och vi skratta tills vi
var tvungna att gå till nästan lektion.
Alla lektioner bara rusade förbi och det var bra att just Erika började i vår klass. En
tjej från Stockholm med blåa ögon och långt blont hår och hon heter just Erika. Erika, världens bästa och mest perfekta
tjej. Precis som Jocke i 9:C. Han är snyggast av alla men jag kommer aldrig att få honom. Han är den mest populäraste
 killen i skolan och han är redan tillsammans med Bella. Men nu är skolan slut och vi ska hem.

"Vart bor du då Erika?". "Jag bor bakom radhusen du då?". "Jag bor i radhusen!". Jag, Erika och Lina gick hem tillsammans.
Lina sade inte så mycket på vägen hem. Hon gick tyst med cykeln medans jag och Erika pratade på som om vi inte märkte
något. När vi nästan var framme vid mitt hus hör vi hur det dundrar i marken och motorljudet kommer allt närmare. Ni sneglar
 bakåt och i fullt fart kommer Jocke och några till från nian. Dem rusar förbi och skriker något till oss men vi hör inget eller
 Erika hörde något och skriker "Tror du att du är cool eller jävla fjolla!". Jag hade aldrig hört henne säga så där men det är
väl inte så konstigt efter som vi bara har känt varandra i snart en dag. Men nu är jag hemma eller utanför mitt hus. Jag säger
hej då till Lina och Erika. Sedan slänger jag cykeln på marken och går in. "Hallå" skriker jag och mamma kommer ut från
köket och undrar om jag är knäpp som måste skrika så där varje dag och jag svarar som vanligt att jag vill veta om någon
 är hemma. Mamma går ut i köket igen och lyssnar på något skit program på radion. Jag klampar upp för trappan in i mitt
rum. Dörren for igen med en smäll efter mig när jag sätter mig på sängen. Orkar inte göra läxan, jag orkar bara inte. Varför
måste vi ha matteläxa för?. Det är bara onödigt med massa tal hit och dit. Jag sätter nästan hundra procent på att man
kommer att ha glömt nästan allt när man blir stor om man inte jobbar så ekonom eller på banken. Jag skiter i läxan och
lägger mig ner i sängen. Jag försöker tänka på vad jag vill bli när jag är stor men det förändras senare till fotboll. Ja juste...
fotbollen är mitt liv. Jag skulle absolut inte kunna leva utan det. Jag har spelat sen jag var skit liten så det betyder ju allt.
Jag har träning imorgon kommer jag på nu. Vårt uppehåll har ju tagit slut så nu börjar vi igen. Det ska bli kul att träffa alla
från laget igen. Men nu hinner jag inte tänka mer som vanligt så kommer det någon som avbryter mig. Denna gången är
det Mamma som kommer in och säger att det är mat. Va?!. Är klockan redan sex??!. Nu är jag förvirrad, klockan var tre
för bara några minuter kändes det som eller har jag somnat?. Det är märkligt ibland när man inte riktigt vet om man
sover eller om man är vaken. Jag går ner för trappan med tunga steg och märker att pappa inte är hemma. "Vart är pappa?"
frågar jag mamma när jag satte mig vid det runda matbordet. "Han jobbar över och kommer hem senare sade han i alla fall"
sade mamma lugnt som vanligt. Simon kommer som vanligt efter när jag nästan har ätit upp. Han gnäller alltid om maten
även om det är köttbullar och makaroner. Han är ju konstig ju! Jag äter upp det sista riset på min talrik och ställer den på
 diskbänken. Jag går sedan upp på mitt rum igen. Datorn ser lockande ut men jag lägger mig i sängen igen. Jag ligger
och blunder ett tag innan jag hör hur mobilen vibrerar på golvet. Jag tar upp mobilen och tittar vem jag fick sms av.
Från... Erika! Hon undrar vad jag gör och att hon har tråkigt. Jag skriver tillbaka "Hej, jag har jätte tråkigt faktiskt.
Vill du hitta på något?". Jag hann nästan inte lägga ifrån mig mobilen innan jag kände hur det vibrerade igen.
Den här gången skrev hon "Ja, vad kul att du frågade. Ska vi mötas vid kiosken vid hörnet?". Jag svarade snabbt att visst
kan vi det och att jag skulle gå nu. Jag fick tillbaka att hon skulle gå direkt dit. Jag rusade upp och sprang ner för trappan.
Jag tog på mig min tjocktröja och precis innan jag ska vrida ned handtaget på vår ytterdörr så hör jag mammas röst
"Vart ska du då unga dam?". "Jag ska ut med en kompis." svarade jag snabbt. "Vem då?". Åhh vad mamma ställer frågor.
"En ny tjej som har börjat i vår klass". "Jaha, du får bjuda hem henne någon gång". "Jaja" sade jag tillbaka med en suck.
"Var hemma klockan tio" hör jag innan jag stänger dörren. Jag går med raska steg mot kiosken som ligger några kvarter
från mitt hus. Det är inte mörkt ute än och jag hinner dit om fem minuter. Erika sitter på en bänk och väntar. När hon ser
 mig springer hon och kramar mig. Jag kramar tillbaka och vi börjar med en gång prata. Ja, vi pratade om allt möjligt. Jag
såg att hon hade mer smink på sig än vad hon hade i skolan. Men jag sade inget. Nät vi började gå så sade hon en riktigt
underlig sak. "Vi borde bli värsta coola och bli populärast i skolan. Fett kul det skulle vara". Jag han inte tänka klart innan
min mun sade automatiskt "Ja det kan vi". Erika blev jätte glad och sade att hon kunde lära mig allt eftersom hon var en
 av dem populäraste i hennes förra skola. Jag log glatt åt henne och gillade iden när jag tänkte efter. Efter ett tag var Erika
tvungen att gå hem så jag gjorde det med. Vi kramades och sade att vi syntes imorgon innan skolan och att vi skulle gå
med varandra dit. Jag gick hemåt i en rask takt och tittade på klockan. Tur att den bara var halv tio för då kommer jag inte
försent. Det var verkligen dött ute, jag såg inte en enda person på vägen hem. Jag öppnade dörren försiktigt för att jag visste
att Simon sov. Mamma och Pappa som äntligen var hemma satt och kollade på tv. Dem sade hej till mig och sa att jag skulle
gå upp och lägga mig. Just när dem sade det kände jag mig väldigt trött så jag gjorde som dem sa. När jag precis lade mig
ner i sängen och höll på att somna så tänkte jag en sista gång "Fan vad kul jag och Erika kommer ha imorgon" innan jag
 somnade helt.


fortsättning följer! //s'


Ridningen börjar!!

Tjena bena,
Måndag båra. Lika långtråkig som vanlig och inget händer i skolan utan att jag Ellan och oliven hade as kul på lunchrasten undrar varför egentligen men vi skrattade åt allt och alla. hahah...xD. Ridningen börjar idag!! Det är skit kul. Jag hoppas att jag får någon jag aldrig har ridit för det är kul att testa någon ny. Dom jag har ridit är: Blesa,Therna,Skjoni,Sorti,Godi tror det bara är dom faktiskt. Har ridit Therna mest för att det är så få som kan kontrollera henne och jag kan. Hon är en riktig utmaning att rida och jag gillar utmaningar. Men den bästa häst jag ridit är Barmur. Han är roligast av roligast och han är absolut bäst i test. Barmur finns inte på min ridskola utan är min farbrors tjejs häst. Lite virrigt men man kan säga min fasters häst för att underlätta lite. Men nu måste jag byta om till ridningen så jag inte kommer för sent!

//Kramar s'

Sista dagen före skolan!

Hola amigos,
Yo no escribe en espanol utan jag ska skriva på svenska! "). Har inte gjort något särskilt idag. Bara tagit det lugnt och gosat med katten men om några timmar(klockan 20.00) ska jag på fotbolls träningen. Skriver nu för hinner inte skriva efter träningen för den slutar 21.30 sen är jag klar typ 22.30 eller något så jag skriver nu. Jag gjorde Pimp my ride i en annan verision; "Pimp my klösbräda" till katter xD. Min katt Mable tyckte nog det var fult för hon rev ner min fina dekoration på hennes klösbräda. Bilder får ni se nedan stegvis hur hon tar bort min fina pimpning. Ska kolla på Tv nu så..

//Ses s'

Mable 
1. Måste klia sig innan man ska kolla på den!

Mable 2. Tittar på Min fina nya Pimpning

Mable 3. Är påväg att ta ner min fina pimpning! Den var väl ful eller något! :S

Mable 4. Det var kul eller Mable?

Mable 5. Nu är jag(Mable) nöjd!

?!

Helloj,
Här kommer lite bilder från igår..Ska skriva mer i kväll!

. © By Sofie.B

< © by Sofie.B

d© by Sofie.B

.© by Sofie.B

.© by Sofie.B

//Cya s'

Hårfönsattack och Nagellack!

Tjenna coolingar!,
Igår var jag med F' som jag skrev i förra inlägget och det blev en vild kväll med henne! xD. Vi hade som sagt lite roligt...eller lite vet jag inte, vi skrattade som sagt hela tiden. Vi började kvällen lite lätt med att vi skulle måla naglarna på varandra. F' fick ha alla naglar i olika färger. Men jag målade lite(rätt mycket) utanför! Kunde inte sluta skratta! "D. Jag bestämde mig att jag skulle ha varannan lila och varannan blå! Lite konstig kombination*asg*! F' Målade utanför på mig med! Men sedan kommer hårfönsattacken! Först blåste jag F' i ansiktet och tyckte att hon skulle sjunga "fångade av en hårfön.." Men sade det aldrig...(Vi skulle torka naglarna,det var det som var grejjen!)Sedan tog F' den och blåste överallt på mig! Taskit tyckte jag men jag hade ju blåst på henne! xD. Höll på att bränna aset av mig för det blev så j'vla varmt!
Hahah..Vi satt och skrattade jag vet inte hur länge men jaja..Som jag alltid skriver!
Idag då..,Jag och F' gick och såg Wallander - Hämnden. Den var bra faktiskt. Jag och F' blev skit rädda när dom sprängde en bil när man inte var berädd. En gammal gubbe brevid F' skrek nästan xD. Vi hade jätte kul åt det också. Jag kom nyss på en sak...Jag och F' har kul åt nästan allt. Vi garvar åt allt. Men nu måste jag kila till min mammas pojkvän som vi ska äta hos...

//Hejs svejs s'


.

.


..


Äntligen fredagg!

Hellu,
Äntligen är det fredag! Hah, har bara gått i skolan i två dagar och har redan tröttnat! Men jaja. Nu är jag hemma med F'. Min lilla fiskmås xD. Idag då, fick gå upp tidigt*hämskt*! I skolan hade vi dom tråkigaste lektionerna som finns! Engelska,Matte och Svenska! Hur tråkigare får det bli egentligen? Jag vet faktiskt inte, vet ni?. Men skönt det ska bli att få sova imorgon. Har ju gjort det hela lovet men det ska ändå bli skönt. Varför finns det inget att skriva när man börjat skolan för?! Det undrar jag. Efter skolan iallafall så var jag ute och fotode lite i skogen(Bilder nedan!). Det var rätt härligt att vara själv och ingen sa någonting tills några små skitar började smälla smällare i skogen^^. Tror dom att dom var coola hade dom nog fel. Men nu måste jag gå annars tråkar F' ihjäl sig och det vill man ju inte! ")

//Pussar s'



1


ä

kk


k

g


g


f


f


d


h

d

© by Sofie.B

Första skoldan "/

Tjooo töntar xD,
Måste skriva snabbt för måste kila iväg till tvn. Men första skoldan idag, HÄMSKT! var tvyungen att gå upp halv 7. hämskt hämskt. Men efter skolan var jag med M' och lite så. Vi garva hela tiden men nu måste jag gå! Sorry för den lilla text jag skriver!

//Cya s'

hj

Pictures from today and yesterday!

ljus

s

<3

<3<3

<3

<3

Komentera alla bilder, Tack!

// s'

Sista dagen på lovet!

Tjabba,
Idag då vaknade man 10 typ. Tror det iallafall. Sista dagen på lovet, orkar inte skolan imorgon! Börjar fan 08.10. Det är för tidigt första dagen. Men åkte skidor med oliven i väsjö backen. Vi åkte i några timmar. Det var rätt kallt typ minst -10 grader. Men vi åkte. Backarna var rätt isiga men det gick och åka utom hoppbacken högst upp var det knappt någon snö. Det gick inte och åka så vi kanade till halva och åkte andra backen. Men när vi började frysa åkte vi hem. Mer har jag nog inte gjort idag tror jag. Men kan ju inte skriva så här lite så får väl sammanfatta jullovet lite; Har gjort allt möjligt på lovet från att vara med kompisar till julafton eller något. Har nog mest vart med M' för hon är ju min bästisfestis så det kan man ju fatta "). Men nu orkar jag rent ut sagt inte skriva mer idag. Bilder kommer senare idag när jag kommer till mamma!

//Ses s'

3:a i Cupen!!

Hejsan!,
Kom 3:a i cupen idag. Det var bra när vårt lag tappade en spelare och alla var trötta. Vi spelade 7x20min alltså 2timmar och 20minuter! Då kan man fatta att man är trött. Men vi kämpade på som vanligt och tog oss en tredje plats. Vårt andra lag United 3 vann hela tuneringen och var överlagsna. Vi förlorade dock bara med 0-1 mot dem, Men jag lovar vi var bättre! I första matchen mötte vi Sollentuna Fotbolls 94:or lag 1 och det var inte så svårt att vinna över dom med 3-0. Andra matchen vann vi lika lätt mot Sollentuna Fotboll 94:or lag 2 med 3-1. Vårt första insläppta mål! Men vi brydde som inte om det och fortsatte att fokusera på nästa match som var mot Sollentuna United 3. Våra egna kompisar. Det var en tuff match och vi rent ut sagt ägde dom! Dom hade två målchanser och satte den ena! Vilken otur för vårt lag som sköt och sköt på mål och vi fick inte in den. Vi träffade i stolpen och allt möjligt men den gick inte in. Jag råkade skjuta bollen så den flög igenom basket målet*Inte riktigt meningen*. Vi blev trots första förlusten inte sura för det. Sista grupp matchen var mot Enebybergs 93:or. Vi tog som lätt hand om dom och slutreslultatet blev 5-0 till oss. Då var det dags för kvarts finalen där det blev en tuff match mot Sollentuna Fotbolls 94:or lag 2. Vi tappade in 2mål i början av matchen. Vi kämpade och kämpade men bollen ville inte in! Dom sista 3minuterna gjorde vi två mål och kviterade till 2-2. Vi höll ut resten av matchen och det blev lika. Så nu var det dags för straffar tänkte vi men det blev sudden deth. Nästan samma sak men jaja. Lollo fick ta första straffen och satte den i ena hörnet. Sen var det deras tur. Alla var skiiit nervösa när hon skulle skjuta. Men när det väl jälde......SÅ TOOOOG VÅR MÅLVAKT DEEEEENNN!!!
Vi hade vunnit med 3-2! Alla var helt galna och hoppade runt. Sedan en match mot BSK där vi inte orkade riktigt och dom van med 2-1 tror jag xD. Vi får spela pris om tredje eller fjärdepris. Den var mot SF lag 1. Vi vann den med 2-1 tror jag igen xD. Så vi tog tredje platsen! Vi var skiiiittt glada för det! Efter det åkte vi hem och nu sitter jag här efter en lång dag och skriver detta till er!

//Hörses s'


h
<--Uppvärmning inför första matchen


ö<---Hälsning


.<--Jao och M'(undrar varför hon drar i mig?!)


d<---Bästa målisen ever!


q<--Min fina brons medalj!


Ski,snow and sun, Can it be better?

Hello,
Sitter och lyssnar på musik i min ensamhet. I ett mörker. Hahah...skojja! Såg precis på Stockholm International Horse Show på tv. Var där på Hoppning/Island för att se islänningarna från Örnäs men nej dom var med på kvällen. Men fick se Johan Hägglund och Vignir. Dom e ju fan skit bra men trodde Johan skulle ta Askur men han tog någon annan. Men jaja. Tillbaka till nuet. Idag skulle jag lära F' att åka skidor i Väsjöbacken. Det gick inte som jag trodde för hon vågade inte få fart. Man kan inte svänga om man inte har fart. Efter vi hade åkt sa hon till mig att hon aldrig mer ska åka skidor men det man aldrig. På onsdag ska jag nog åka skidor med Oliven och Ellan. Det ska bli kul. Dem åker snowboard och jag skidor. Undrar om Oliven ska hoppa. Jag slår bara ihjäl mig om jag hoppar xD. Mina skidor är för korta! Men ska köpa nya nästa säsong! Men jaja. Undrar vad man ska skriva nu då. Hmmm *tänker*. Man måste tänka jätte hårt. xD Men är lite nervös för imorgon. Ska spela cup. Spelar med ett bra lag. Tänker göra allt för att vinna! Det var längse sen man vann en cup. Senast var med bästa 94:a laget Edsbergs IF. Vi hade skit bra rykte och vi förlorade nästan aldrig. Vi var helt enkelt bäst. Men när vi började i 93 laget slutade minst 2/3 av vårt lag "( lite tråkigt men jaja. Nu skajag nog foto min katt lite och kolla på tv! Bilder från cupen och mer om det kommer imorgon!

//Kramar s'


ö

k
<--Absolut Min Favorit!

Bilder från idag :)

Här kommer dom lovade bilderna från idag ;


z<-- Olivens kamera

f<--Najs

gg<--inte så bra bild men ur gullig!

hh<--sur fisken

dsfs<--Collish

fgfg<--hehe

Det var lite bilder ")

Allt på en dag...Eller inte! xD

Nämen heej!,
Sitter och lyssnar på en låt som jag gillar rätt mycket, Goo Goo Dolls Iris. Den e så bra faktiskt. Den är med i någon film men kommer inte ihåg vilken. Har hört den förut någon stans. Men idag då. Vaknade klockan tio av väckarklockan som man tyvärr vaknar av. Om ni undrar varför jag skulle upp så tidigt(tycker jag iallafall!!) så skulle jag,F' och O' till husdjursmässan. Egentligen ville jag först inte dit för jag ville åka skidor i väsjöbacken men F' sa att om vi går på mässan kan vi åka till väsjö imorgon. Jag sa okey som jag oftast gör så nu ska jag lära F' åka skidor. Det ska nog bli kul xD. Måste åka med mina skidor som är för korta! Men det får väl gå för tänker inte hyra..
Men det var rätt mycket folk på mässan än vad jag hade tänkt mig. När husdjursmässan flyttade till kistamässan har den blivit större och mycket bättre men man ska inte vara där för länge. Såg på kaninhoppning(TRÅKIT), Agility(ROLIGT) med mera. Men hinner inte skriva mer för ska se på Victoria Secret Fashion Show eller vad det nu heter innan fotbollen. Bilder kommer när jag kommer hem LOVAR!

//H
ejs svejs s'! 


Snö snö snö och ännu mera snö!

Tjena allihopa,
Skrev inte igår tyvärr för att jag hade som mycket att göra. Men kan kortfatta gårdagen så här; Vaknade klockan 08.00 för att sedan åka till stallet då jag och en kompis hyrde en häst för en dag. Vi skulle vara där tio så vi åkte runt nio nåt. Det var jätte kul och skönt att komma till stallet igen. Hästarna har vilat i ca en månad och så har ridskolan haft uppehåll. Kunde ha ridit Barmur men i han stall hade dem fått hästinfluensa! Inte bra alls. Men iallafall...., Fick Blesa som jag ville ha. Hon är ett fux sto med mycket go i för er som vet lite om hästar. Skulle sätta i en brodd i en av hennes hovar men det gick absolut inte! Fattar inte varför :S Frågade ridläraren vad jag gjort för fel men jag hade inte gjort något fel. Fick rida utan den brodden men det brydde sig inte Blesa om. Hon var lite springig på volten när vi skulle sitta upp för att det hade kommit två ur söta ston från island som hon inte hade sett. Satte upp på henne sen skrittade vi till dem så hon fick se dem. Vi red i skogen som var kul. Allt var så lugnt. Efter ridningen när Blesa helt svettig. Red henne inte så hårt. :D 
Men efter stallet åkte jag och F' till J' för att han skulle med hem till F'. Senare på kvällen var jag hos F' och sov där. Vi somande klockan 4-5 på morgonen för att vi såg på film så vi glömde var klockan var. Vi e lite speciella. xD Men vi sov till klockan 14. Det var skönt. Men sedan har vi legat och tittat på Tv hemma hos henne och  inte gjort något speciellt. Efter det sitter jag här nu och skriver detta. Tog några bilder som inte blev så fina men det är beviset på att det faktisk är snö här i stockholm! Men ska hjälpa pappa med maten nu!


//Ciaó S'
  


qq

f

Saknaden är stor!

Vill inte se dej,
Vill inte höra,
Vill inte känna,
När du går,
Jag klarar inte av det,
Du måste förstå,
Livet är inte värt att leva då,
När du inte är här så
känner jag hur tyngre mitt hjärta blir,
ett stort svart hål växer fram,
men försvinner,
när du tar min hand,
Känslan av att få röra dej,
Se och höra,
Lämna mig aldrig igen,
Du skulle bara våga!

o


2009, Here I come!

Men tjueee alla snyggingar!,
Nu som jag lovade igår skulle jag lägga ut massa bilder från igår men glömda ta mågna! Tog några iallafall men ändå. Höll inte mitt löfte, men som att gott göra er som läser ska jag ut och fota imorgon. Men igår då det var nyårsafton var jag i vaxholm och det var helt ok tycker jag. Vi smälde än jädra massa raketer men det roligaste var när han jag var hos lillebrorsa råkade tappa en tänd raket i en brunn! xD Den smäldes under vattnet och det lät skit roligt. Att äta ur choklad fontänen var najs men jaja..Jag hinner inte skriva mer nu för ska tagga till Fellsu nu så..

//Ciaó s'




s<-- smarrig va?

m<--gottie:D

mmm<--pringels<3

RSS 2.0